2022 Burç Yorumları

2022 burç yorumları
2022 Burç Yorumları , ikizler veya boğa, akrep, koç hatta balık ya da kadın erkek olun ne fark eder, sizler için 2022 burç yorumlarını derledik. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteorologların hava modellerini nasıl analiz edip tahmin ettiklerine benzer şekilde, astrologlar da dünyevi olaylar ve gök cisimlerinin hareket biçimleri arasındaki kalıpları gözlemleyerek geleceğin haritasını çıkarırlar.

2022 Burç Yorumları , ikizler veya boğa, akrep, koç hatta balık ya da kadın erkek olun ne fark eder, sizler için 2022 burç yorumlarını derledik. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

2022 burç yorumları için , birçok yönden astrolojik olarak 2020 ve 2021 burç yorumlarından daha az yoğun olduğu izlenimini veriyor. Ancak her şey bağlam gerektirir: astrolojinin dünya sahnesinde nasıl tezahür ettiği, kişisel yaşamınızla aynı şekilde ilişkili olmayabilir.

Gezegenler ve Burç haritanız 2022

Bir gezegenin kişisel haritanızı etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için, geçiş yaptığı burçta bu derecelerde yerleşimleriniz olup olmadığını belirleyin. Bu, bu gezegenlerin hayatınızın o belirli alanıyla birleşeceği anlamına gelir. Aynı burç modalitesinde (kardinal, sabit ve değişken) yerleşimleriniz varsa, bu, gezegenlerin haritanızı stresli ve yapıcı bir şekilde etkileyeceği anlamına gelir. Aynı burç öğelerinde, ateş, hava, toprak ve su içinde yerleşimleriniz varsa – bu, gezegenlerin haritanızı destekleyici ve teşvik edici bir şekilde etkileyeceği anlamına gelir.

2022’de dış gezegenler

  • Plüton, Oğlak burcunda 25°-28° arasında hareket edecek.
  • Neptün Balık burcunda 20°-25° hareket edecek.
  • Uranüs Boğa burcunda 10°-18° hareket edecek.

Astrolojide, dış gezegenler hızlarından dolayı nesil belirteçleri olarak kabul edilir: güneş sistemimizdeki en uzak gezegenler oldukları için yavaş hareket ederler. Sonuç olarak, belirli kortlar için olayları ve hikayeleri tarihsel bir ölçekte sembolize ederler. Astroloji, gezegenlerin birbirleriyle nasıl etkileşime girdiğine de dikkat eder. Örneğin, 2020’de Satürn ve Plüton birleşti, bu da yeni bir başlangıcı işaret etti ve yeni güçlere yol açtı. 2021’de Satürn ve Uranüs , istikrarsızlaşma ve değişim duygusu yaratan stresli bir şekilde etkileşime girdi.

Bu yıl, bu dış gezegenler birbirleriyle etkileşmese de, yıl boyunca diğer iç gezegenlerle tabana temas edecekler. Plüton sıklıkla derin dönüşümsel değişiklikler getirir, Neptün hayal kırıklığınızın farkına varmanızı sağlar ve Uranüs durgunluktan kurtulmaya ilham verir.

Jüpiter ve Satürn – sosyal gezegenler

  • Satürn Kova burcunda 11°-25° hareket edecek.
  • Jüpiter Balık burcunda 30° ve Koç burcunda 0°-8° arasında hareket edecek.

Güneş’e yaklaştıkça Satürn ve Jüpiter’i buluyoruz. Sosyal gezegenler olarak adlandırılırlar çünkü aynı yaştaki insanlar doğum haritalarında bu yerleşimi paylaşırlar. 2022 için Satürn Kova’da kalırken Jüpiter iki burçtan içeri ve dışarı kayar: Balık ve Koç.

Satürn geçişleri genellikle belirli bir düzeyde kısıtlama getirir ve sizden sınırları sorgulamanızı isteyebilir. Satürn, insanları dürüstlük ve sorumlulukla hareket etmeye çağırır. Saturn, sizi durumlara ciddi ve gerçekçi bir şekilde bakmaya zorlar. 1933-1935, 1962-1964 ve 1992-1993 civarında doğmuş İnsanlar 2022 yılında kendi kesin Satürn döner yaşıyoruz Satürn getiri yazarın günlüğü notları bundan:

“Satürn, yaklaşık 29 yılda bir doğum haritalarınız etrafında tam bir döngüyü tamamlar. Gökyüzündeki Satürn, doğumunuz sırasında olduğu gibi tam zodyak konumuna geri döner. Satürn’ün önemli ve döngüsel getirileri, genellikle muazzam büyüme dönemlerine işaret eder. İnsanlar genellikle bu dönemleri bir tür kriz olarak tanımlarlar. 28-30, 56-58 ve 87-89 yaşlarındaysanız Satürn dönüşü yaşıyorsunuz.

Yeni Ay Evresine benzer şekilde, Satürn Geri Dönüyor tamamen YENİ BAŞLANGIÇLAR, DOĞUŞ VE YARATILIŞ ile ilgilidir. Aynı zamanda, yaşam deneyimleri yoluyla bilgeliği olgunlaştırmak ve elde etmekle ilgilidir. Değişiklikler genellikle kayıp, keder ve büyüyen ağrıları içerir. Satürn, uzun vadede inşa etmek istediğimiz şeyi beslememizi gerektirir. Zamanımıza ve çabamıza değmiyorsa, çoğu zaman bu durumlardan kurtulmanın sert bir gerçeklik kontrolü ile karşı karşıya kalırız.”

Öte yandan Jüpiter, 13 Mayıs – 28 Temmuz 2021 tarihlerinde Balık burcunda 0°-2°’den kısa bir süre Balık’a geri daldı. 1 Ocak’tan 10 Mayıs’a kadar Jüpiter, tüm Balık burcunda geçiş yapacak. Ve sonra 10 Mayıs ile 27 Ekim arasında Koç’ta 0°-8°’ye girecek. Oradan, 20 Aralık’ta tamamen Koç’a gidene kadar üçüncü ve son kez tekrar Balık’a girecek.

ÜCRETSİZ TAROT FALINA BAK

TEK KART TAROT FALI BAK

3 KART TAROT FALI

Jüpiter, uyumlu düzen, iyilik, büyüme ve genişlemenin yaratılması ve sürdürülmesi anlamına gelir. Jüpiter’in kişisel haritalarınıza geçişleri, umut ve iyimserlikte bir artışa işaret edebilir. Ayrıca, bağlamdan bağımsız olarak, çeşit bolluğu anlamına da gelebilir. Bazen, tüm büyüme istenmez – ne de hoş. Balık burcundaki Jüpiter, Koç burcundaki Jüpiter’den daha hayırlı olaylara neden olabilir. Genel olarak, Jüpiter’in bu yılki geçişleri, pandemi sırasında korumamız ve alışmamız gereken mesafeleri düşünmemizi sağlayacak. Jüpiter Balık’ta yakınlık ve yakınlık isterken, Jüpiter Koç’ta cüretkar ve cüretkar bir neşe ister.

Balıklar üzerinden yaklaşan Jüpiter geçişini anlamanız için Mayıs-Temmuz 2021’in nasıl geçtiğini düşünmek yardımcı olabilir. Haritalarınızın Balık bölgesi, umarım, iyileşme ve dengelenme hissedecek bir gelişme yaşayabilir. Ardından, haritalarınızın Koç bölümü de bu Jüpiter balsamı ile sıcaklık ve ateşli cesaretle karşılaşacak.

Jüpiter aynı zamanda büyümeyi de işaret edebilir – daha iyi veya daha kötüsü için. Jüpiter Balık burcunda Neptün ile takılacağından, artan idealizm ve kafa karışıklığı potansiyeli de var. Her iki durumda da, Jüpiter Balık’ta genel olarak daha fazla empati ve şefkate ilham verebilir.

Mars gerilemesi

2022 mars gerilmesi
2022 mars gerilmesi

Harekete geçiren, bireyselleşen ve kararlı davranmaya motive eden Mars gezegeni, 20 Ağustos 2022’den 26 Mart 2023’e kadar İkizler’de ekstra uzun bir zaman geçirecek. Tipik olarak, Mars bir burçta yaklaşık altı hafta geçirir. . Ancak 2022’de yaklaşan gerileme dönemi nedeniyle, kalış süresini yaklaşık yedi ay uzatacak. Mars, gerileme evresi nedeniyle en son 28 Haziran 2020 ile 6 Ocak 2021 tarihleri ​​arasında Koç burcundaydı.

2022’nin son çeyreği, özellikle Mars’ın İkizler’deki zamanı, yanılsamalar gezegeni Neptün ile stresli bir toplantıyı içereceğinden, çok sayıda seçenek ve odak eksikliği ile işaretlenecek. Bununla birlikte, aynı zamanda, enerjiyi daha iyi serbest bırakmaya yardımcı olabilecek Kova’daki Satürn tarafından da yapıcı bir şekilde desteklenir. Mars, 30 Ekim 2022’den 11 Ocak 2023’e kadar İkizler burcunda 25°-8° arasında geri hareket yapacak. Bu durumda, Mars’ın İkizler burcunda geri gitmesiyle 2022’nin son çeyreği, bilgilerin yeniden değerlendirilmesini içerecek.

Boğa ve Akrep burcunda tutulmalar

  • 10° Boğa burcunda 30 Nisan Parçalı Güneş Tutulması
  • 25° Akrep burcunda 15 Mayıs Tam Ay Tutulması
  • 2° Akrep’te 25 Ekim Kısmi Güneş Tutulması
  • 16° Akrep burcunda 8 Kasım Tam Ay Tutulması

Tutulmalar, aydınlatıcıların – Güneş ve Ay’ın silinmesiyle ilgilidir. Astrolojide bu gök cisimleri ışık ayrıca hayat veren anlamına gelir ve astronomik olarak engellenmeleri uğursuz anlamlar getirebilir. Astrolojik olarak, bir eksenel kriz döngüsünü ve yön değiştirmeye yönelik acil bir ihtiyacı ifade ederler. Boğa ve Akrep burcundaki yeni tutulma ekseni 19 Kasım 2021’de başladı. Bu karşıt eksen, doğum haritalarınızda hem bilinçaltı hem de önemli olabilecek bir pivot ve metamorfoza işaret ediyor. Bu yıl tutulmalar, 2021’in 2022’de Satürn ve Uranüs ile açılarını yaparken öne sürdüğü bazı önemli değişiklikleri sürdürecek.

Boğa-Akrep ekseninde tutulmalar en son 2012-2014 yıllarında yaşanmıştı. Geriye dönüp o zaman hayatınızda meydana gelen değişimleri ve geçişleri not etmek ve bunu, bu yıl sizin için halihazırda gerçekleşebilecek olanlarla karşılaştırmak faydalı olacaktır. Pratik olarak, kafa karıştırıcı ve yorucu bir zamandır. Bu yüzden bedeninize, zihninize, kalbinize ve ruhunuza kolay gelsin. Tutulmalar, dağınıklık ve temizlik için iyi zamanlardır.

Bu, 2022’deki bazı büyük gezegen hareketlerinin ana hatlarını veriyor. 2022’nin büyük ölçekli astrolojisinin ayrıca yılda üç kez Merkür gerilemesi, aylık güneş gibi daha küçük ölçekli olayların sentezi hakkında fikir edinmek için incezeka’daki aylık burçlarınızı okumaya devam edin. burç değişiklikleri ve yeni ve dolunaylar. Şimdi 2022 yıldız falınızı okuyun – biliyorsanız önce Yükselen İşaretinizi okuyun; Değilse, yeni yıl için bazı nazik ve yardımcı rehberlik için Güneş İşaretiniz için okuyun. İyi ol.

Koç Burcu 2022 Burç Yorumları

Koç Burcu 2022 Burç Yorumları
Koç Burcu 2022 Burç Yorumları

Ciddi bir bakıma ve iyileşmeye ihtiyaç duyan anılarınızın zonklayan acısını yumuşatmak için kendinize izin verin. Ayrıca Maddi ve sosyal kaynaklarla olan ilişkinize meydan okumaya hazırlanırken, bu yıl, kendi değerinizi ve değerinizi nasıl anladığınızı yeniden çerçevelediğiniz yıldır. 2022, sizi önemseyen insan topluluklarına güvenmek ve geçen yıl inşa ettiğiniz tüm çalışmaları eyleme geçirmekle ilgilidir.

Boğa Burcu 2022 Burç Yorumları

Boğa Burcu 2022 Burç Yorumları
Boğa Burcu 2022 Burç Yorumları

Kim olduğunuza ve olmanız gerektiğine dair gerçek olmayanları ve kurgusal fikirleri döktüğünüz bir metamorfoz dönemine giriyorsunuz. Bu, çevrenizdeki insanlardan zıt tepkiler getirebilir. Yine de, ayılmanız için ezici bir destek var – ama gelişiyor! – dönüşüm. Seni önemseyen insanlar, geliştiğini görmek istiyor. Sonuç olarak 2022, yalnızca gerçekten ciddi olduğunuzda evet dediğiniz yıl olacak.

ikizler burcu 2022 Burç Yorumları

ikizler burcu 2022 Burç Yorumları
ikizler burcu 2022 Burç Yorumları

Belirsiz yollara ve yönlere doğru sürüklenmenize izin verin. 2022, henüz tamamen somut görünmeyen, ancak gelecekteki başarı ve ilham için tohum ekebilecek planlar hayal etme yılı olabilir. İnançlarınızı ve vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu anlamaya zaman ayırın, böylece hayal ettiğiniz kişi olmak için kendinizi daha iyi destekleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu 2022 Burç Yorumları

2022, dikkat ve özen göstermeniz gereken şeyleri dengeleme yılıdır. İlham kaynaklarınızdan bazıları soluyor ve yeni ilham perilerine ve fikir alışverişinde bulunabileceğiniz insanlara açsınız. Diğer taraftaki daha yeşil çimenleri keşfedebilmek için bu yıl seyahat etmeye daha fazla zaman ayırın. Mecazi ve kelimenin tam anlamıyla sıkışıp kaldıysanız, hafif bir kabin ateşi bekleyin. Anahtar, kendinizi keşfetmenize izin vermektir – kısa (ve güvenli) patlamalarda bile.

Aslan Burcu 2022 Burç Yorumları

Önümüzdeki yıl, beklentilerinizi beklenmedik şekillerde çarpıtabilir. Ayrıca Artık bugün olduğunuz kişiye benzemeyen geçmiş benliğinizle uzlaşmayı çok daha kolay bulabilirsiniz. Büyüme, acı verici olsa bile iyidir. Yeni hayallerle yüzleşecek kadar cesur olun. Hoşçakal dediğin insanlara, yerlere ve durumlara bakarken kendini şefkat ve şefkatle tut.

Başak Burcu 2022 Burç Yorumları

2022 hayatınıza iyi insanlar ve ilişkiler getirebilir, ancak aktif katılımınız olmadan olmaz. Değerlerinizi ve ilkelerinizi onurlandırma taahhüdünüz, sizi yumuşaklığa kolaylaştıran bir tür kırılganlığa yol açabilir. Bazen saygınlık sizi kurtaramaz veya sevildiğini hissettiremez ama yaralarınızı doğru insanlarla paylaşmak kurtarabilir.

Terazi Burcu 2022 Burç Yorumları

Risk almak, özellikle işbirlikleri ve yaratıcı çabalar konusunda, yılın temasıdır. Birçok yönden, işbirliğine ne kadar yatkınsanız, aynı zamanda yalnız ve bağımsız bir ruhsunuz. Bazen insanları içeri almak ve yardımı kabul etmek zorlu bir görev olabilir. 2022, eksikliklerinizin bir onayı olarak değil, ne kadar sevildiğinizin üretken bir onayı olarak, ihtiyacınız olan bakımı kabul etmek ve almakla ilgilidir.

Akrep Burcu 2022 Burç Yorumları

Yakın ilişkileriniz (sadece romantik değil, her türden) dinamiklerinde önemli değişimler geçiriyor. Ayrıca Bu, eski derinin dökülmesinden kaynaklanır ve bugün kim olduğunuzun tanınmaz olduğunu bile hissedebilirsiniz. Ancak 2022 size lütuf armağanını sunuyor. Nasıl algılandığınızdan ve kabul edildiğinden utanmadan, size neşe ve zevk veren şeylere yaslanın.

Yay Burcu 2022 Burç Yorumları

Dinlenme ihtiyacınızı dengelemek 2022’de gelişmenin anahtarı olabilir. Ayrıca Günlük yaşamınız, tabağınızı ağırlaştıran sorumluluklarla dolu olabilir ve size yeni fırsatlar getirecek yeni bir çalışma yolunda olabilirsiniz. Unutmayın ne kadar dinlenmişseniz o kadar üretkensiniz. Öz bakımınıza öncelik vererek, içinde bulunduğunuz yeni ve heyecan verici gerçekliği gerçekten özümseyebilirsiniz.

Oğlak Burcu 2022 Burç Yorumları

Romantizmin cazibesini en son ne zaman düşündünüz? Romantik bakış açısı bir görme ve yaşama biçimidir. Ayrıca Mutlaka insan ilişkilerini içermesi gerekmez ve dünyada nasıl hareket ettiğinizle ilgili olabilir. 2022 için dünyanıza daha fazla duygusallık getirin. Enerji vampirlerini bırakın. Bunun, geçmişinizle ilgilenirken daha iyileştirici bir bakış açısını yumuşatmanıza ve somutlaştırmanıza nasıl yardımcı olduğunu izleyin.

Kova Burcu 2022 Burç Yorumları

Yer değiştirmenin işlerde olması mümkündür. Ya da evde bir yer değiştirme. Ya da belki çocukluk hikayelerinizin yeniden anlatımı. Her iki durumda da, evle ilişkiniz ve aidiyet duygunuz bu yıl bazı değişikliklerden geçecek. Bunların çoğu, kendinize daha iyi değer vermenizin doğrudan bir sonucudur. Bu iyi.

balık Burcu 2022 Burç Yorumları

Kendinizi ilhamsız hissediyor olsanız da, 2022 umarız motivasyon ve ilham perileri getirir. Bu, dikkatli mevcudiyetin ve günlük hayatınızı nasıl yaşadığınıza daha fazla dikkat etmenin yılıdır. Bu farkındalık, hayatınız için nasıl ortaya çıktığınızı netleştirecektir. Artık yankılanmayan hayalleri ve hedefleri bırakın. Belirsizlik karşısında meraklı kalarak şaşırmanıza izin verin.

NOT: UZUN YORUMLAR HAZIRLANIYOR.. YAKINDA SİZLERLE OLACAKTIR.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
2022 Burç Yorumları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İnce Zeka ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

HABER | SON DAKİKA HABER | Burç Yorumları | Teknoloji Haberleri | Gündem Haberleri | Muğla Haberleri | Köyceğiz Haber | Fethiye Haber | Muğla Gazetesi
Follow Us